Контейнерний будинок - проект Луху в Китаї

Проект «Квіткова композиція на другій лінії» спільно розроблено China Construction Design Group Co., Ltd. та GS Housing Design Institute, а також спільно побудовано China Geological Engineering Group та GS Housing.Завершення цього проекту свідчить про те, що GS житло офіційно перейшло в режим EPC.Маючи основні характеристики інтеграції проектування, закупівлі та будівництва, він має очевидні переваги у скороченні циклу будівництва проекту, зниженні вартості проекту та зменшенні суперечок усіх сторін.Найочевиднішою перевагою є те, що він може повністю відігравати провідну роль проектування в усьому процесі будівництва, ефективно подолати протиріччя взаємних обмежень і роз'єднань між проектуванням, закупівлею та будівництвом, що сприяє розумному зближенню робіт у різних напрямках. етапів, забезпечують ефективний контроль періоду та вартості будівництва, а також гарантують, що підприємство може отримати кращі інвестиційні вигоди.

1
2

Проект розташований на півдні району Луоху, Шеньчжень, «Земля для квіткових композицій» відноситься до району, де немає чіткого розподілу між двома областями.Цей трущобний містечко складається з трьох районів, що охоплюють загальну площу близько 550 000 ㎡ і загальну будівельну площу близько 320 000 ㎡, за участю 34 000 домогосподарств і 84 000 мешканців.

3
6

Проект складається з офісної зони та виставкового залу, а офісна площа являє собою двоповерхову будівлю зі сталевим каркасом і складається з 52 типових будинків, 2 сантехнічних будинків, 16 будинків для проходу та 4 сходів;Виставковий зал виконаний зі сталевої атріумної конструкції, із зовнішньою скляною фасадною стіною, електростатичним порошковим напиленням на поверхні, і складається з 34 будинків-висот, 28 будинків для підйому коридорів і 2 туалетів.

4
7

Проект «Реформа трущоб другої лінії Луоху» розроблено спільно China Construction Design Group Co., Ltd. та GS Housing Design Institute;З точки зору архітектури, вносить стиль їздових будівель, внутрішніх дворів та інших стилів будівель.водночас створіть модну будівельну групу, використовуючи кольори та нові матеріали.Нарешті, яскрава візитна картка міста відображається на півночі Луоху.Інтеграція міста та природи є одним із основних елементів цього дизайну.

8
9

Проект об’єднує офіс і виставковий зал, що вимагає ідеальної, лаконічної атмосфери, просторого та світлого вигляду.Тому дизайнери використовують сміливий жовтий у зовнішній стіні офісу, жовтий найбільш сліпучий у семи кольорах.Це означає, що проект «гладкий і яскравий, сяючий», і поєднується з сіро-блакитним, щоб зробити весь проект спокійним, не втрачаючи моди.Проект оточений зеленим затінком.Для кращої інтеграції в природу проект покритий камуфляжним кольором.Інтеграція архітектури та природного ландшафту робить тіло та розум комфортними та чудовими.

10
10

Відповідно до вимог проекту вибір типу будинку більш комплексний, а також високі вимоги до корозійної стійкості, герметизації, безпечного монтажу та красивого зовнішнього вигляду.Будинки висотою 2,4 м, будинки 3M, коридорні будинки 3M, будинки для підйому туалетів, стандартні будинки 3M і будинки 3M + консольні, а також загальне моделювання ванної кімнати та сталевого каркаса - все це надає наша компанія.Вся продукція заздалегідь виготовляється на заводі, а монтаж зручний.Поверхня стандартних деталей електростатичне порошкове напилення, без забруднення.

11
12

Перший поверх офісу виконаний зі сталевого каркаса з алюмінієвою трубою з зернистістю дерева;Другий поверх обладнаний 7 відкритими балконами та перилами із загартованого скла. Зона виставкового залу та офісна зона доповнюють один одного;В атріумі використовується сталева конструкція, а дах – двосхилий дах з парапетом.У той же час він оснащений підйомним будиночком 3M, щоб ідеально поєднувався зі сталевою конструкцією.Поєднання різноманітних яскравих кольорів підвищує його життєвий тонус, і в той же час створює більш комерційну атмосферу.

13
14

Оскільки дощова вода в проектному місці багата, будинки проходять вищу угоду з антикорозійної, водонепроникної та герметизації... Кожен будинок має незалежну систему внутрішнього водовідведення.Дощова вода потрапляє на дах і по чотирьох кутах через канаву, утворену профільованою балкою, відводиться в дощові труби.Потім його вводять у канаву для фундаменту через нижні кутові частини для ефективного збору дощової води.

15
16

Сталева конструкція в середині виставкового залу має організований внутрішній дренаж і двосхилий дах.На першому поверсі виставкового залу чотиристоронній односхилий дах має організований зовнішній дренаж, а жолоб облаштований навколо виставкового залу за допомогою сталевої дощової труби у формі кобри, яка не тільки доповнює збір дощової води, але й відповідає більшою мірою вимоги візуальної краси.

_MG_3095
_MG_3126

Час розміщення: 31-08-21